Welkom

Welkom bij Psychotherapiepraktijk Jolijn Smit, een kleine vrijgevestigde psychotherapiepraktijk in de binnenstad van Utrecht. Volwassenen (vanaf 18 jaar) kunnen bij mij terecht voor zowel kortdurende als langdurende psychotherapie. Hier vind je meer informatie over mijn werkwijze en behandeling, psychotherapie, psychische klachten, aanmelding en verzekeringen/vergoedingen. Ik hanteer geen wachtlijst.

Belangrijk:
Ik werk zonder contracten met verzekeraars. Dit omdat de voorwaarden en beperkingen die zij stellen een ondermijning zijn van de kwaliteit van mijn dienstverlening. Als je een ‘echte’ restitutieverzekering hebt, dan krijg je de volledige behandeling vergoed. Heb je een naturapolis of combinatiepolis dan krijg je een deel van de behandeling (variërend tussen de 50%-90%) vergoed. Neem contact op met je zorgverzekeraar voor informatie over jouw type polis.

Openingstijden:
Mijn praktijk is op woensdag , donderdag en vrijdag geopend. Op dit moment (april 2024) heb ik geen plek voor nieuwe cliënten, ik hanteer geen wachtlijst. 

Heb je nog vragen of wil je graag overleggen? Neem dan gerust contact met me op via: Contact (ik zal gewoonlijk binnen twee werkdagen reageren) of 06-23812247.