Welkom

Welkom bij Psychotherapiepraktijk Jolijn Smit, een kleine vrijgevestigde psychotherapiepraktijk vlakbij de Dom van Utrecht. Volwassenen (vanaf 18 jaar) kunnen bij mij terecht voor zowel kortdurende als langdurende psychotherapie. Hier vind je meer informatie over mijn werkwijze en behandeling, psychotherapie, psychische klachten, aanmelding en verzekeringen/vergoedingen. Ik hanteer geen wachtlijst.

Belangrijk:
Ik werk zonder contracten met verzekeraars. Dit omdat de voorwaarden en beperkingen die zij stellen een ondermijning zijn van de kwaliteit van mijn dienstverlening. Als je een ‘echte’ restitutieverzekering hebt, dan krijg je de volledige behandeling vergoed. Heb je een naturapolis of combinatiepolis dan krijg je een deel van de behandeling (waarschijnlijk ongeveer 70%-75%) vergoed. Neem contact op met je zorgverzekeraar voor informatie over jouw type polis.

Per mei verhuisd mijn praktijk, mijn nieuwe adres is:
Servaasbolwerk 14
3512 NK Utrecht

Openingstijden:
Mijn praktijk is op woensdag , donderdag en vrijdagmiddag geopend. Op dit moment (juni 2020) heb ik geen plek voor nieuwe cliënten en ik hanteer geen wachtlijst. 

Heb je nog vragen of wil je graag overleggen? Neem dan gerust contact met me op via: info@psychotherapiesmit.nl (ik zal gewoonlijk binnen twee werkdagen reageren) of 06-23812247.